2019.02.15.

Jobb estét mindenkinek!

A mai bejegyzés erős (de)presszió hatására születik. Mind a család mind a csoporttagok jelzték, hogy fővesztés terhe mellett hagyhatom ki a pénteket! Betegség lett úrrá edzett és vékonyodó testemen. A héten dolgozni nem tudtam, viszont mint minden rendes férfi napi szinten küzdöttem az életemért. A nyavaját az asszonytól kaptam mint mindent ami jó nekem. Félve jegyzem meg, ez annyira nem van jó. Erősen erodálódó zsirszöveteimre sem számíthattam mint tartalékra úgy mint régen. A tüneteim felsorolásától megkímélem a nagyérdeműt, de annyit jó ha tudtok, hogy a férfinátha egy igen virulens és gyilkos vállfajával vív az immunrendszerem élethalál harcot. A kongoi vérzéses láz tünetei eltörpülnek a 37,6 C végbélben mért testhőmérsékletem  mellett mely hatására lázgörcseim szinte kibírhatatlanok. A zsebkendőim használat után a BIO HAZARD feliratú sárga zsákokba kerülnek. Ezt a WHO is vizsgálja szerintem. A t@kony, agyvelő és tüdőlebeny cafatok több mint rémisztőek. Ennek hatására a heti edzés érdekődés hiányában elmaradt, úgy mint a súlymérés. De hogy adatok nélkül ne maradjatok a nadrágszíjamra egy új lyuk került. Pontosan 10 cm-re a régitől. Álltam mint a szélütött kaller ( kalauz) lyukasztóval a kezemben és tátott szájjal bámultam az új lyuk helyét. Fasza gondoltam magamban. Itt vergődök az élet és halál mezsgyélyén, szívemben a kín, hogy három leányom félárván fog felnőni, mert az Intenset miatt elvesztettem azon tartalékaimat melyek biztosították volna az életbenmaradáshoz szükséges energiát.
Ezen felbuzdulva meglátogattam az orvosom Baden-Baden napfényes ódon belvárosában. Felkészülve a legrosszabbra kértem időpontot az ügyvédhez is a végrendelet miatt.
Az orvos (persze nő) szerényen elmosolyodott a kínjaim felsorolásának hallatán majd bő húsz perc elteltével félbeszakított egy az én türelmem is véges kezdetű mondattal. Felírt valami ibu blabla nevű gyógyszert, majd megdícsért, hogy Herr Bihary szépen apad a puttony a mellkas alatt. Ez bevallom jól esett. Ki is vertem a fejemből azokat a gondolatokat ahol egy etikai bizottság előtt sütkérezik a máglyán az ebolám elbagatelizálása miatt. Az ügyvéd azóta is vár.
A héten persze nem tudtam magam kiphenni és kizárólag a gyógyulásomra koncentrálni. A hölgyeket vinni kellett óvodába, iskolába, táncórára. Intézni a pénzügyeket mert ha az ember házat akar vásárolni a Schwarzwald közepén bizony bele kell feccölni némi energiát. Emiatt volt, hogy kimaradt étkezés, vagy nem a nagytesó által előírt kaját toltam az arcomba, de cirka 90%-ban tartottam magam a diétához. Egy esteben fakadtam sírva amikor is kedves csoporttársunk Editke érkezett vendégségbe és hozott egy egymillió kalóriás sütibombát! Habos babos ilyen olyan cukor és szénhidrát blokádot! Amikor kérdőre vontam, csak mosolyogva annyit mondott “a csajoknak hoztam.” Ez olyan lehet mint két törött és begipszelt kézzel szólóban pornót nézni. Nagy szívás.
Summa summárum a betegségem alatt is végigkísért az intenset. A diétát tartottam az edzést végre nyomós indokkal kihagytam.
Kibírtam sírás nélkül.
A nejem meg ezt a pár napos kényszerpihenőt!
Az Intensetes csajok párjainak néhány tipp.
-Ha elkezded, a csajod (nejed) felnéz majd rád.
-ha csinálod fogysz
-ha fogysz a csajod büszke lesz rád
-ha fogysz, egyre többet bírsz
-látod a müszert
-a csajod is látja a műszered mert nem lóg rá a hasad
-ha többet bírsz a csajod lerázza a postást
-ha fogysz nem kell XXL gönc és spórolsz, így több pénz marad pecára
-a sör hiányozni fog (tarts havi egy nap csalónapot) 1-2 sör!!! Ezért meg leszek ba kövezve!!!

Szóval csináld te is. Igen élvezetes amikor szerelmed tárgya igen buja pózokban pucsítva tornázik előtted. Egy kis erőfeszítést megér.

Én el is köszönnék mára, mert maradt még nyalogatni való sebem!

Kitartást mindenkinek! Az olasz és görög nevű félistenek legyenek veletek!

A fotó nem illusztráció, engem ábrázol teljes valómban.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A veszett kutya!

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!