2019.06.21.

Nem tudom, hogy Rock hogyan került a képbe!

Hello Péntek!

A heti összefoglalót egy köszönetnyilvánítással szeretném kezdeni.
A múlt heti posztom alatt annyian kívántatok boldog születésnapot, hogy ez az évem, a “negyvenhatodik,” tökéletesre kell sikeredjen. Szeretném szívből megköszönni mindenkinek, hogy ha csak egy pillanatot is de szánt rám az idejéből.
A héten még szabin voltam. Mivel a drágám dolgozott, így én voltam a csajokkal. Sokat játszottunk, bár a német időjárás nem kedvezett számunkra. Eső, eső, eső. A szobai mozgást kellett eröltetnem. Nem esett nehezemre. Közben persze a csoportot is bújtam. Néztem a sok trónkövetelő csajt, ahogy Zsani és Eszter babérjaira törnek. Olyan bodykat villantanak itt a csajok így a strand idényre, hogy azt hiszem a vízparti önjelölt Don Juan-oknak, Beachjaniknak lesz dolguk bőven. Én a strandformámat húsz évvel ezelőtt értem el, az óta ebből az élményből táplálkozom. Mivel az időben utazni nem tudok, így marad az Intenset harakiri. Egy dolog biztos. Herr Z****sz egyszer még szobrot kap a hálás férfitársadalomtól a Gellérthegy tetjén amiért ennyi jó csajt faragott a nemzetnek. Ez az ami elhozhatja a demográfiai robbanást és a babybumm-ot. Faragjunk bombázókat a hazának! Szegény pálmás csaj már amúgy is megette a kenyere javát odafenn. Az inkvizítor R***o szobra meg vagy a Hősök terére kerül vagy a Hős utcába ha sokáig szivat minket a 4+ ütemmel. A csajok imádják a tornáit. El is hiszem. Én is tornáznék J Lo (a képen)kezei között! Említettem a múlt héti gyors meggazdagodásom. Hála az égnek a light-os mozgás is mozgás. Túléltem a hetet és a modern medicínának hála, újra tudok ülni. #Odavanazaranyam#. A kaja, amit innen ültetek át a hétköznapokba, nagyban segített a gyógyulásban. Egy keserűcsoki okozott volna olyan fájdalmat másnap reggel trónolva, hogy kijött volna a szemem mint a csigának. Az ünnepi görögvacsi is salátákból és számomra imeretlen tengeri életformák maradványaiból állt össze! Semmi lazáskodás. Még az alkoholmentes sörömet is a nagylányom itta meg. De csak semmi pánik! Volt gasztropornó. Nézhettem a párás korsóban habzó sört.
A csoport inspirációs hatásának hála a gyerekeim úgy néznek rám mint egy istenre. Az önfeláldozás élő szobrára. Még a szülinapi tortámból sem ettem, hogy nekik több maradjon. Hála az égnek még kicsik és megkajálják a dumám! Mi tudjuk az igazságot. Nem akartam két kiló zsírt úszóguminak. Lassan visszatérek a munka cseppet sem vidám világába ami lehangol. Nem kicsit, nagyon. Viszont várom a költözést mint a messiást. Három vécé, két fürdőszoba! Soha többé sorbanállás X lábakkal a budi előtt. Négy nővel ez napi szintű! Hogy ennek mi köze a programhoz? Semmi. Bennem van az X faktor.
Arra akartam csak célozni, hogy lássátok meg és örüljetek az apró, pici dolgoknak. Nem kell a depi ha nem fogytál csak pár dekát!

Bakker ennyi bölcsességet a végére!

Legyetek jók és szépek!
Üdv a jövő héten!

Ui: 13

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A veszett kutya!

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!